fonavita.hu

Lezárt projektjeink

TÁMOP-1.4.1-12/1-2013-0106

A Fonavita Nonprofit Kft. „Pályakezdők foglalkoztatási esélyeinek bővítése a Fonavita Nonprofit Kft-nél” címmel nyert pályázatot.

 

2015 / október / 30.

A pécsi Fonavita Nonprofit Kft. a Társadalmi Megújulás Operatív Programon belül benyújtott pályázatot megnyerte.
A cég TÁMOP-1.4.1-12/1-2013-0106 azonosító számmal támogatási szerződést kötött az ESZA Nonprofit Kft.-vel. és a támogatási szerződés alapján megkezdte a projekt megvalósítását.

A Fonavita Nonprofit Kft. 2013-ban nyújtott be pályázatot azzal a céllal, hogy 4 fő pályakezdő fiatal munkavállalót foglalkoztasson 12 hónapon keresztül, rájuk bér és képzési támogatást vegyen igénybe, valamint kapacitásait fejlessze, és a szférában még inkább beágyazott legyen, szolgáltatásainak minősége fejlődjön. A projektet a cég megnyerte, majd 2014. február 1-én elkezdte a megvalósítást. A menedzsment első dolga a szállítók megkeresése volt, a célcsoport kiválasztására, képzésére, és az eszközökre külön kiszerződött az időszakra. A célcsoport toborzása március hónapban kezdődött, képzésük április 30-ig lezajlott. A képzés tárgya: munkakompetencia-fejlesztés.
A 4 fő munkavállaló különböző végzettséggel, azonos besorolással került a Kft-hez: foglalkoztatási tanácsadó. A célcsoport tagok mentor segítségével végezték mindennapi munkájukat.
A 12 hónap támogatott foglalkoztatás után további 3 hónapot az társaságunk önerőből finanszírozott. A célcsoport tagok egytől egyig komoly segítséget jelentettek a cég mindennapi munkájában, ha anyagi forrásai engednék, további határozatlan ideig sor kerülne foglalkoztatásukra.

A pályázati megvalósítás kezdete: 2014. február 1.
A pályázati megvalósítás vége: 2015 október 30.
A pályázati támogatás összege: 28.730.000 Forint.